Met een gas barbecue kun je heerlijk je vlees grillen. Maar een gas BBQ heeft nog veel meer mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan koken en wokken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een gas barbecue en een bbq wokpan. Volgens is het slechts een kwestie van elke leuke bbq wok recepten te selecten en je kan aan de slag!

Wokken en koken met een gas BBQ

Koken met een gas barbecue

Als je bijvoorbeeld op de camping bent is het handig als je een alles-in-1 apparaat tot je beschikking hebt. Een gas barbecue is zo’n apparaat waarmee je alles kunt. Naast het standaard grillen kun je ook prima koken . Het is gewoon mogelijk om pannen op het vuur te zetten. Natuurlijk moet je daarbij wel opletten dat de pannen stevig staan. Er bestaan ook speciale plaatjes en houders die de pannen op hun plek kunnen houden. Koken met een gas barbecue werkt precies hetzelfde als koken op een gasfornuis. Zeer eenvoudig.

Wokken met een gas barbecue

Wokken is een leuke manier van eten bereiden en uiteraard mogelijk met een gas barbecue. Het is wel belangrijk dat je een sterke pit in het apparaat hebt zitten. Dit om er voor te zorgen dat de wokschaal in zijn geheel verwarmd wordt. Maar tegenwoordig kunnen bijna alle gasbarbecues wokken. Vlees, vis, groente en andere ingrediënten zijn allemaal tegelijk te wokken met een gas barbecue.

Veelzijdigheid

De gas barbecue is enorm veelzijdig. Als je eenmaal dit apparaat hebt aangeschaft heb je geen andere producten meer mogelijk. Grillen, wokken, koken, braden en bakken. Het kan allemaal met een gas BBQ.Ontdek hier de TOP 10 BBQ’s van het moment

Tags