Wil je een barbecue kopen maar je hebt het geld nog niet paraat? Bestel dan een BBQ bij Neck.be. Op deze site kun je barbecues kopen op afbetaling.

Hoe werkt kopen op afbetaling?

Kopen op afbetaling is opgenomen in het burgerlijk wetboek als bijzondere overeenkomst. Dat is het namelijk ook. Je bestelt een product op Neckermann. Vervolgens ontvang je het artikel en ben je direct eigenaar. De betaling heb je nog niet gedaan maar dit moet in termijnen gebeuren. Het verschil met huurkoop is dat je gelijk eigenaar van het product bent als je het ontvangt.

Extra korting

De barbecues bij Neckermann zijn voordelig geprijst. Maar je kunt nog meer voordeel behalen bij het kopen op afbetaling. Normaal gesproken betaal je in termijnen de barbecue terug. Mocht je plotseling meer geld tot je beschikking hebben dan kun je de toekomstige termijnen ook in één keer aflossen. Je hebt dan recht op een korting van 5% op alle termijnen. Dit kan tientallen Euro’s voordeel opleveren.

Groot assortiment

Op Neckermann vind je een groot assortiment aan barbecues. Of je nou wilt barbecueën met houtskool, gas of elektriciteit, op Neckermann vind je altijd een geschikte barbecue. De site staat bekend om het kopen op afbetaling. Zo kun je te aller tijden een barbecue aanschaffen ook al heb je op het moment even het geld niet.Ontdek hier de TOP 10 BBQ’s van het moment

Tags