Net als bij alle andere producten is er ook in barbecueland één merk wat de naam heeft de beste te zijn; Weber. Maar minstens net zo goed zijn de gas barbecues van Campingaz. Dit merk levert complete barbecues en zelfs hele buitenkeukens.

Naam zegt niet alles

Zoals gezegd heeft Weber de naam op barbecue gebied. Wat veel mensen niet weten is dat er naast Weber nog voldoende merken zijn die de kwaliteit van Weber benaderen of er zelfs overheen gaan. Een merk wat dat zeker doet is Campingaz. Op Bol.com vind je een ruim assortiment aan Campingaz barbecues en buitenkeukens.

Luxe buitenkeuken

Het paradepaardje van Campingaz is de luxe outdoor buitenkeuken met 4 gaspitten. Deze uitgebreide barbecue kan alles wat je er mee wilt doen. De buitenkeuken bevat 1 rooster, 2 warmhoudroosters en een bakplaat. Ideaal om verschillende stukken vlees, groente en fruit gelijktijdig klaar te maken. De warmte van de buitenkeuken is te regelen en ook verplaatsen is zeer eenvoudig. De barbecue staat op wielen en is gemakkelijk te verrijden. Net zo lang totdat de buitenkeuken op de gewenste plaats staat.

Campingaz staat voor kwaliteit

Met een buitenkeuken van Campingaz ben je zeker van kwaliteit. De producten van het barbecue merk zijn fantastisch en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vergeet de standaard merken en kies voor betaalbare kwaliteit. Kies voor Campingaz.

Campingaz buitenkeuken. Weber alternatief.

Meer informatie over Campingaz gasbarbecue.

Ontdek hier de TOP 10 BBQ’s van het moment

Tags